HomeAquila 2

https://www.frumec.nl/wp-content/uploads/2020/10/aquila-2.jpg

Dubbele windroer bevestigd aan de voorzijde van de trekker, compleet met twee hydraulische takken voor het onderhoud en de reiniging van de rij wijngaarden en boomgaarden. Dankzij de pvc-elementen waaruit de gyrorami met een diameter van Ø 6 mm is opgebouwd, garanderen wij een nauwkeurige en nauwkeurige reiniging van de subplant waardoor de snoeischaren naar het midden van de rij toe kunnen worden verzameld en vervolgens gemakkelijk kunnen worden gehakseld of geoogst. Door de beperkte hoogte van de werkbellen kan de AQUILA 2 zelfs in de aanwezigheid van vruchten die langs de teelt hangen, zonder gevaar voor beschadiging worden gebruikt.

De door Orizzonti geproduceerde AQUILA 2 dubbele rotorami, geplaatst voor de tractor, garandeert een ideale oplossing voor het werken onder wijnstokken en vooral in boomgaarden.
Met twee armen voor het hanteren van de rotorkoppen identificeert de machine zich voor zijn maximale sterkte, stabiliteit en betrouwbaarheid tijdens het werk.
De gehele beweging van de machine wordt standaard uitgevoerd door middel van een efficiënt 5-functie elektro-hydraulisch systeem met joystickbediening om het verplaatsen van de machine sneller en efficiënter te laten verlopen.

De rotorkoppen, die standaard in de AQUILA 2 zijn gemonteerd, hebben een speciale structuur dankzij een afgeronde vorm in het onderste deel van de rotorkoppen, waardoor de rotorkop tijdens de grondbewerking kan oscilleren en zo discontinuïteit op de grond kan compenseren. De goede stevigheid en zwaarte van de bel maakt een uitstekende reiniging mogelijk, zelfs voor grote scheuten.

Verkrijgbaar in hydraulische of elektrohydraulische uitvoering met joystick, waarbij 1 paar hydraulische contactdozen van de trekker met 25 lt/min olie nodig is.

  • Standaard uitrusting
  • Technische details
  • Telescopische verlengstukken
  • Verticale armhefkranen
  • Boomgaardrotorami bel met mechanische afstelling
  • Arm openingen
  • Rubberen verzamelscheuten
https://www.frumec.nl/wp-content/uploads/2020/10/aquila-2-dimensioni.jpg
https://www.frumec.nl/wp-content/uploads/2020/09/Frumec-02-e1614780178465.png
Barend Domburg +31 (0)6 45 25 00 45
Aart v.d. Hoeven +31 (0)6 27 88 71 76