HomeSirio 1

https://www.frumec.nl/wp-content/uploads/2020/10/sirio-1.jpg

Het frame van de voorste werktuigenhouder is vastgezet met een snelkoppeling of op de fronthef van de trekker en maakt het mogelijk om de uitrustingsstukken aan te brengen: Sucker, Girorami voor de wijngaard, Girorami voor de boomgaard en de chemische onkruidverdelger. Hydraulisch of elektrohydraulisch beheer door middel van speciale verdelers of joystick.
Voor de werking ervan zijn 30 lt/min. en 1 paar hydraulische contactdozen van de trekker in de versie met hydraulische of elektrohydraulische verdeler nodig. Ook leverbaar met slangen met snelkoppelingen naar de trekker.
De SIRIO 1 enkele rotorami, geplaatst voor de tractor, garandeert dankzij zijn eenvoudige structuur een veelvoud aan bewerkingen, zoals het verzamelen van de scheuten van de wijngaard en de boomgaard na het snoeien, mechanisch wieden tussen de rijen, het zuigen van de wijnstokas.

De pvc-borstels van de Girorami voor de wijngaard waarmee SIRIO 1 kan worden opgezet, staan in contact met de grond en garanderen de beweging van de wijnstokken in het midden van de werkrij, zonder een van hen weg te laten. De beweging van de basismachine is volledig mechanisch, instelbaar door middel van speciale vergrendelsystemen die zich op de structuur van de machine bevinden.
De te bereiken werkafstanden liggen tussen 110 en 180 cm van het midden van de trekker.
Voor boomgaarden is ook een lagere boomgaardrotorkop met bolvormige steun aan de grond gerealiseerd, waardoor een zelfnivellering tijdens de werkfase ook in meer losgekoppelde bodems mogelijk is.

De SIRIO 1 kan worden uitgerust met een 25 cm onkruidverdelende bel (50 cm bellen kunnen op verzoek worden geïnstalleerd), compleet met dubbele sproeikoppen voor het doseren van het product en anti-drift borstels die lokale onkruidverdelging mogelijk maken. Ook in deze modus is de machine standaard uitgerust met volledig mechanische bewegingen van de gehele constructie.
Ook op de SIRIO 1 is het mogelijk om de “zuigkop” aan te brengen, uitgerust met speciale banden voor het reinigen van de zuigers uit de fabriek. De zuiger kan worden ge├»nstalleerd met teflonbanden of met PVC-draden zonder binnenkern.
Geschikt voor trekkers met een minimaal oliedebiet van 20 l/min en een druk van 160 bar.

  • Standaard uitrusting
  • Technische details
  • Armhefboom
  • Klemsystemen met spaanders
  • Verticale krik
  • Zijdelingse verplaatsingsvijzel
https://www.frumec.nl/wp-content/uploads/2020/10/sirio-1-dimensioni.jpg
https://www.frumec.nl/wp-content/uploads/2020/09/Frumec-02-e1614780178465.png
Barend Domburg +31 (0)6 45 25 00 45
Aart v.d. Hoeven +31 (0)6 27 88 71 76